Στην Γ.Σ. της ΚΟΕ ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διπλή εκπροσώπηση είχε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα υγρού στίβου του ΟΦΗ, στην Γενική Συνέλευση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), που έγινε στο ξενοδοχείο “Marriott” στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Σπαγουλάκης μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και εμβληματικός αθλητής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ και η Μαρία Παπουτσάκη, μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, βρέθηκαν στην Γ.Σ. της ΚΟΕ και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα μέλη της Ομοσπονδίας, αλλά και τα σωματεία της χώρας, θέματα που τους απασχολούν.

Ο Γιώργος Σπαγουλάκης, ως τακτικό μέλος και η Μαρία Παπουτσάκη, ως αναπληρωματικό μέλος, είχαν εκπροσωπηθεί απο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να εκπροσωπήσουν το σύλλογο, στην Γ.Σ. της ΚΟΕ.

Ο υγρός στίβος της Ελλάδος, σαρώνει και φέτος τις διακρίσεις και όπως έγινε γνωστό καταλαμβάνει ήδη το 70% της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με 42 μέλη σε σύνολο 59 αθλητών που έχουν πάρει μέχρι στιγμής, την Ολυμπιακή πρόκριση.

Οι δυο εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έδωσαν συγχαρητήρια, στα πρόσωπα που βραβεύτηκαν, αλλά και στους διοργανωτές για τη λαμπρή εκδήλωση, ενώ ευχήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο υγρός στίβος, να κρατήσει και πάλι ψηλά τη σημαία της χώρας, στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook