Ο ΟΦΗ 2000 στα τελικά του κυπέλλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H ομάδα του Ηρακλείου νίκησε στο Ρέθυμνο την τοπική ομάδα Ρίθυμνα με σκορ 3,5 – 0,5. Με την β΄ ομάδα του ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι σκακιστές Σταύρος Λυράκης, Ιάκωβος Καδιάνης,  Γιώργος Χατζάκης και Στέλιος Κριτσωταλάκης. Η τελική φάση (final four) του κυπέλλου θα διεξαχθεί ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα Χανιά, όπου στα ημιτελικά θα γίνουν οι αγώνες Νέοι Ηροδότου – ΟΦΗ 2000 και Ο.Α. Χανίων – Κύδων,  ενώ θα ακολουθήσουν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Στα πλαίσια της ανοιξιάτικης έκθεσης βιβλίου, έγιναν στην πλατεία Ελευθερίας αγώνες «σιμουλτανέ», όπου δύο ανερχόμενοι σκακιστές της πόλης μας, ο Γιώργος Πρεδευτάκης από τον ΟΦΗ και ο Γιώργος Μυλωνάκης από το ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ, αντιμετώπισαν ταυτόχρονα 25 νεαρούς σκακιστές σε μια εντυπωσιακή αναμέτρηση που κράτησε 3 ώρες περίπου.

Οι σκακιστικές εκδηλώσεις στις εκθέσεις βιβλίου της πόλης μας έχουν καθιερωθεί εδώ κι αρκετά χρόνια, στα πλαίσια μιας στενής συνεργασίας του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών Ηρακλείου με τα σκακιστικά σωματεία της πόλης μας, επισφραγίζοντας έτσι την άρρηκτη σχέση του βιβλίου με το πνευματικό αυτό άθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook