3ο στην Ελλάδα το τμήμα στίβου του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο  που μας πέρασε το Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στη Λάρισα με τον ΟΦΗ να τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο ΟΦΗ τερμάτισε τρίτος με μόλις 7 βαθμούς λιγότερους από τον πρώτο Πανελλήνιο και 2 βαθμούς λιγότερους από τον δεύτερο Ελευθέριο Βενιζέλο ενώ αναδείχθηκε 2ο επαρχιακό σωματείο σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών του ΟΦΗ

Σπουδαίο αγώνα έκανε ο Δημήτρης Πατραμάνης(ΟΦΗ) στο ύψος, κατακτώντας την 1η θέση, καθώς ξεπέρασε τα 2,09 μ. βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ δύο φορές, καθώς νωρίτερα ξεπέρασε τα 2,05 μέτρα. Ο αθλητής του ΟΦΗ στη συνέχεια  δοκίμασε στα 2,12 μ., προκειμένου να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, όμως παρότι πραγματοποίησε πολύ καλές προσπάθειες, δεν τα κατάφερε.

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του ΟΦΗ στα 4Χ100μ., Επταμηνιτάκης Γιώργος–Διάκος Γιώργος–Λαγουδάκης Αντώνιος–Παπαδάκης Λευτέρης, κατακτώντας με χαρακτηριστική άνεση την 1η θέση με 43,14.

Επίσης πάρα πολύ καλή εμφάνιση στα 4Χ400μ. Κλάδος Παναγιώτης–Διάκος Γιώργος–Λαγουδάκης Αντώνιος–Παπαδάκης Λευτέρης με χρόνο 3,25 ,κατακτώντας την 2η θέση.

Στη Δισκοβολία 5ος ήταν ο Ξενικάκης Γιάννης (ΟΦΗ) με βολή στα 46,60μ. σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ.

Στον Ακοντισμό 9ος ήταν ο Στεφανάτος Αθανάσιος (ΟΦΗ) με βολή στα 50,64 μ.

Στην Σφαιροβολία 12ος ήταν ο Στεφανάτος Αθανάσιος (ΟΦΗ) και 13ος ο Ξενικάκης Γιάννης (ΟΦΗ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook