Το ΟΦΗ Fight Academy είναι γεγονός! (photos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πράξη έγινε ακόμα ένα τμήμα του ΟΦΗ καθώς ξεκίνησε η λειτουργία του που περιλαμβάνει την εκμάθηση παγκρατίου και kick box.

Mάλιστα, το νεοσύστατο τμήμα έχει ξεκινήσει να φέρνει και τα πρώτα μετάλλια στον ΟΦΗ αφού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, οι δύο αθλητές του η Γεωργία Θεοδοσάκη και ο Γιώργος Καμπιτάκης κατέλαβαν την δεύτερη και την τρίτη θέση στις κατηγορίες 65 και 70 κιλών με προπονητή τον Μιχάλη Κουγιουμιτζάκη.

ofi_box1

Αναλυτικά οι πληροφορίες

Το Ο.Φ.Η fight academy ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στις σχολές μας για τα τμήματα παγκρατίου – kick box(Nτασιωνάκης Νίκος 6989401302) ,kick box (Μιχάλης Κουγιουμιτζάκης 6974600386) και MMA (Mάριος Λουλάκης 6932418546).

Παράλληλα ευχαριστεί τους χορηγούς μας, MACAO CAFΕ και OFISHOP.GR για τη βοήθεια τους στην πρώτη συμμετοχή αθλητών μας σε Πανελλήνια διοργάνωση της ΕΟΜΑ στη Θεσσαλονίκη ,όπου η Γεωργία Θεοδοσάκη -65 και ο Γίωργος Καμπιτάκης -70 κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες τους (προπονητής Κουγιουμιτζάκης Μιχάλης).

ofi_box

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές, για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των προπονητών καθώς και στα γραφεία του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η (Ισαυρων 27 ,τηλ 2810311525)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook