Το ευχαριστώ του ΟΦΗ στον κόσμο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα play-out που θα γίνουν στο τέλος του μήνα, θα διεκδικήσει το πόλο του ΟΦΗ την παραμονή του για μια ακόμη χρονιά στην Α2 κατηγορία.

Ο ΟΦΗ στους αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο, είχε την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα πόλο του συλλόγου, ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους της ομάδας, που έδωσαν βροντερό παρόν στα παιχνίδια του ΟΦΗ και έδωσαν με την παρουσία τους μια άλλη εικόνα στο κολυμβητήριο

 

Στους αγώνες της β’ φάσης που έγιναν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, ο ΟΦΗ είχε ώς απολογισμό μια ισοπαλία (με Ρέθυμνο 4-4) και τρείς (απο ΝΟΧανιών 3-10, απο Ηλυσιακό 15-13 και απο Ηλιούπολη 4-8).

Στον ΟΦΗ δεν δείχνουν να πανικοβάλονται  καθώς ο στόχος ήταν να διεκδικήσουν στα play-out την παραμονή στην κατηγορία, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Στα play-out 9 ομάδες θα παλέψουν για την σωτηρία (πέφτουν 4) και ο ΟΦΗ ευελπιστεί ότι και φέτος θα τα καταφέρει.

Oπως τονίζει ο έφορος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης «τα παιχνίδια που δώσαμε ήταν ουσιαστικά παιχνίδια προετοιμασίας για μας, ενόψει των play-out. Ηταν παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πάμε στην τελική φάση για να καταφέρουμε να παραμείνει η ομάδα στην Α2».

Τα παιχνίδια του ΟΦΗ

Ρέθυμνο-ΟΦΗ 4-4

Τα 8λεπτα: 1-2,0-0,2-1,1-1

Tα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι : Γεωργόπουλος 1, Τσοπανίκος 1,Κλίμος 2.

ΟΦΗ-ΝΟΧανίων: 3-10

Τα 8λεπτα: 1-0, 1-1, 1-4, 0-5

Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Γεωργόπουλος, 2, Καλομενίδης 1

Ηλυσιακός-ΟΦΗ 15-13

Tα οκτάλεπτα: 4-3,3-2,4-6,4-2

Tα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Παπανικολάου 3, Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος 6, Καλομενίδης 2, Λιονταράκης 1.

ΟΦΗ-Ηλιούπολη 4-8

Tα οκτάλεπτα: 2-2, 2-0, 0-4, 0-2

Tα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Παπανικολάου 1, Γεωργόπουλος 2, Καλομενίδης 1.

H σύνθεση του ΟΦΗ στους αγώνες:

ΟΦΗ (Mιράλης): Tσαβολάκης, Παπανικολάου, Βουρέλης, Βάλσαμος, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Τσοπανίκος, Καλομενίδης, Λιονταράκης Μ., Λιονταράκης Ζαχ., Κλίμος, Γιγουρτάκης, Καμπούρης, Καβουσανός, Κλάδος, Σπυριδάκης

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook