Σημαντική διάκριση αναγνώρισης για τον Μιχάλη Σπαγουλάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σημαντική διάκριση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για τον παράγοντα του Υγρού στίβου του ΟΦΗ Μιχάλη Σπαγουλάκη, για την προσφορά του στο άθλημα, εδώ και 30 χρόνια.

Ο Μιχ. Σπαγουλάκης είναι μεταξύ των τιμώμενων προσώπων στην μεγάλη εκδήλωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η οποία πραγματοποιείται την Παρασκευή 9 Μαρτίου (6μμ) στο ξενοδοχείο ATHENS LEDRA, επί της Λεωφόρου Συγγρού.

«Η τιμητική διάκριση της Ομοσπονδίας στο πρόσωπο του Μιχάλη Σπαγουλάκη, είναι τιμή και επιβράβευση για τον ίδιο, αλλά και ξεχωριστή τιμή για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στις τάξεις του οπίου βρίσκεται αυτός ο ακούραστος εργάτης του Υγρού στίβου, όλα αυτά τα χρόνια. Ως Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ευχαριστούμε τον Μιχάλη Σπαγουλάκη για αυτά που έχει προσφέρει στο σύλλογο και ειδικά στο πόλο του ΟΦΗ»

Στην εκδήλωση βραβεύονται αθλητές και  αθλήτριες, με τους προπονητές τους, που διακρίθηκαν στις σπουδαιότερες διοργανώσεις των έξι (6) Αθλημάτων της το 2015

Θα βραβευτούν συνολικά 149 αθλητές και αθλήτριες, με 53 προπονητές τους, που την χρονιά που μας πέρασε συγκέντρωσαν συνολικά 133 Μετάλλια (44 χρυσά, 40 ασημένια, 49 χάλκινα), στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα Μεσογειακά Κύπελλα και τις Πολυεθνείς Συναντήσεις και είχαν συμμετοχές σε Τελικούς των δύο (2) πρώτων κορυφαίων διοργανώσεων.

Θα τιμηθούν επίσης τέσσερις (4) αθλητές των MASTERS που κατέκτησαν συνολικά 10 μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν (6 στην Κολύμβηση και 4 στις Καταδύσεις).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook