Δείπνο στο τμήμα πόλο του ΟΦΗ απο τον Γιάννη Δανδάλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το βόλει μπορεί να είναι η μεγάλη αγάπη, του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζει τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ενα απο αυτά είναι και τμήμα πόλο του ΟΦΗ, το οποίο κάνει φέτος εξαιρετική πορεία στην Α2 και μάλιστα κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι με το ΝΟΧανίων, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ο Γιάννης Δανδάλης παρέθεσε δείπνο στο τμήμα πόλο του ΟΦΗ στο «Παντοπωλείο Γεύσεων» και είχε την ευκαιρία στην όμορφη βραδιά να τα πεί πο κοντά με τον προπονητή Μάκη Βολτυράκη, αλλα και τους αθλητές του τμήματος.

«Ευχαριστούμε το Γιάννη Δανδάλη, γιατί είναι πάντα κοντά στο τμήμα πόλο του ΟΦΗ» ανέφερε με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο έφορος του τμήματος πόλο του ΟΦΗ, Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Το πόλο του ΟΦΗ δεν έχει παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο. Η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση, είναι το επόμενο Σάββατο (25/2) με τον Αόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα.

Τέλος, με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα πόλο ευχαριστούν την διοικούσα επιτροπή του κολυμβητηρίου Ηρακλείου και την πρόεδρο Μαρία Καλουδιώτη, τον διευθυντή του κολυμβητηρίου, Κώστα Κακαράκη, αλλά και το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, για την διευθέτηση του φωτισμού στο κολυμβητήριο.