Βολτυράκης: “Ο κόσμος του ΟΦΗ θα είναι κοντά μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ προετοιμάζεται για την ιστορική της συμμετοχή στην Α1 και ο Μάκης Βολτυράκης μίλησε για αυτήν την πρόκληση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο ΟΦΗ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας στο πόλο.

Οδηγός σ’ αυτή την ιστορική στιγμή είναι ένας Χανιώτης πρώην αθλητής και νυν προπονητής. Ο λόγος για τον Μάκη Βολτυράκη, ο οποίος έχει στα χέρια του τις τύχες του ομίλου τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας τον πέρσι στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού πόλο.

Ο Μάκης Βολτυράκης μίλησε στην ιστοσελίδα μας και εκφράσθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του αλλά και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στο Ηράκλειο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πολύπειρος προπονητής πιστεύει οτι η φετινή χρονιά θα είναι κλειδί για την μετέπειτα πορεία του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία.

«Πρέπει να αποφύγουμε τις παθογένειες του πρωτάρη» τονίζει ο Χανιώτης προπονητής. «Αποτελεί ντεζαβαντάζ το γεγονός του καθυστερημένου προγραμματισμού που δεν αποτελεί φυσικά δική μας ευθύνη. Το πρωτάθλημα της Α2 ολοκληρώθηκε πολύ αργά, δεν υπήρξε χρόνος για σωστό προγραμματισμό και φυσικά τα προβλήματα πληθαίνουν».

Ο ΟΦΗ προχώρησε σε μετεγγραφικές κινήσεις αλλά δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του στην αγορά. Αναζητά έναν φουνταριστό για να λύσει τα προβλήματά του. «Ψάχνουμε αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο παίκτη. Ήδη έχουμε προχωρήσει στην ένταξη στο δυναμικό μας παικτών όπως ο Τηλέμαχος Πίσσας από τον Παναθηναϊκό και ο Χριστόφορος Σιράπογλου από το Περιστέρι».

Ο Μάκης Βολτυράκης παρά τα προβλήματα είναι αισιόδοξος για την εξέλιξη της ομάδας του στην φετινή περίοδο. Πιστεύει ότι όπλο του ΟΦΗ αποτελούν οι οπαδοί του.

«Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο κόσμος θα είναι κοντά μας. Μας βοηθάει πολύ».

Πως νιώθει ένας Χανιώτης πολίστας και προπονητής υπηρετώντας μια ομάδα από το Ηράκλειο;

«Εγώ υπηρετώ το άθλημα. Δουλεύω γι’ αυτό. Δεν υπάρχουν αντιπαλότητες. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων είναι αιμοδότης του ελληνικού πόλο και μακάρι η επαρχία να έχει πολλούς εκπροσώπους στην Α1 κατηγορία. Όπως για μας, ετσι και για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Υπάρχουν περισσότερες μετακινήσεις, μεγαλύτερα συμβόλαια παικτών και φυσικά τα έξοδα της θέρμανσης του κολυμβητηρίου».

Ο Μάκης Βολτυράκης εκφράστηκε και για τις συζητήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει στο Ηράκλειο για τη δημιουργία ενός νέου κολυμβητηρίου που θα δοθεί στον ιστορικό ΟΦΗ.

«Οι συζητήσεις ξεκίνησαν άλλα βρίσκονται στο αρχικό στάδιο. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για να μην γίνουμε γραφικοί».

Τέλος ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε και για τις σπουδαίες επιτυχίες των εθνικών ομάδων μέσα στο 2017.

«Όλες οι ομάδες μας έχουν σπουδαία πορεία τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο μέσα στο 2017. Παρά την κρίση το ελληνικό πόλο παραμένει όρθιο. Αυτό οφείλεται στην αγάπη και στο μεράκι που έχουν προπονητές και παίκτες. Χωρίς πολλά χρήματα, με μεγάλη προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες, όλοι κάνουν καλά τη δουλειά τους» καταλήγει.

pisina.net

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook