Παράπονα Βολτυράκη για το κρύο νερό στο κολυμβητήριο Ηρακλείου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων του ΟΦΗ στην Α1.

Έντονα είναι τα παράπονα που εξέφρασε ο Μάκης Βολτυράκης, προπονητής της ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών του ΟΦΗ για το κρύο νερό που υπάρχει στην πισίνα του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων, μετά την ήττα στο ματς με την Γλυφαδα (9-17).

Αναλυτικά το δημοσίευμα του patris.gr

“Διαστάσεις παίρνει το θέμα με τις συνθήκες προπόνησης και διεξαγωγής αγώνων στο κολυμβητήριο Ηρακλείου που εστιάζεται φυσικά στη χαμηλή θερμοκρασία του νερού της πισίνας, η οποία είναι αποτέλεσμα της “οικονομίας πετρελαίου” που κάνει η διοίκηση του ΕΑΚΗ μια και καθυστέρησε από την Περιφέρεια να γίνει ο διαγωνισμός προμήθειας πετρελαίου και ο ανάδοχος δεν το έχει προμηθεύσει ακόμα.

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του ΟΦΗ Μάκης Βολτυράκης, με αφορμή και τα παράπονα των ανθρώπων της Γλυφάδας, τόνισε ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, προσθέτοντας τη φωνή του στα παράπονα κολυμβητών και προπονητών τοπικών σωματείων:

«Οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες στο κολυμβητήριο, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να το κρατήσει ανοιχτό.

Το νερό είναι πολύ κρύο, δεν γίνεται να προπονούμαστε ή να παίζουμε με 22 ή 23 βαθμούς και καταλαβαίνουμε τα παιδιά της Γλυφάδας που μας παραπονέθηκαν γι’ αυτό. Πρέπει οι υπεύθυνοι να ενδιαφερθούν γι’ αυτό το ζήτημα γιατί κι εμείς δεν αντέχουμε άλλο»”.

Πηγή: waterpolonews.gr