Πάλεψε ο ΟΦΗ για τρία οκτάλεπτα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Υδραϊκό όμως είδε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα (Φλέγκα) να αποκρούει δύο πέναλτι και τελικά να γνωρίζει την ήττα με 10-7.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με γκολ των Πίσσα και Παπανικολάου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Μπλάνης μείωσε σε 2-1, όμως το α’ 8λεπτο έκλεισε με τον ΟΦΗ να έχει «αέρα» 2 γκολ, με τον Κλήμο να κάνει το 3-1.

Στο β’ 8λεπτο, ο Υδραϊκός μπήκε πολύ δυνατά και αφού πρώτα ισοφάρισε με τους Βιτέλλα και Μπλάνη σε 3-3, είδε τον Καλή να βάζει και πάλι σε θέση οδηγού τον ΟΦΗ, όμως με νέο σερί 2-0 και τους Στελλάτο και Σολεϊμάνιπακ να σκοράρουν, πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ υπέρ τους (4-5).

Με την έναρξη του γ’ 8λέπτου ο Κλήμος έφερε το παιχνίδι στα ίσια (5-5), όμως ο Υδραϊκός κατάφερε να αντιδράσει και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω του. Τοράκης και Αλεβίζος σκόραραν (5-7), ο Φλέγκας απέκρουσε δυο πέναλτι και ο Σολεϊμάνικαπ έδωσε «κεφάλι» τριών γκολ (5-8) στον Υδραϊκό. Ο Πίσσας μείωσε σε 6-8, όμως και πάλι ο Σολεϊμάνικαπ σκόραρε για το 6-9.

Στο δ’ και τελευταίο 8λεπτο, ο Μπλάνης έκανε το 6-10, με τον Κλήμο να γράφει το τελικό 7-10.

Τα 8λεπτα (3-1, 1-4, 2-4, 1-1)

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Σιράπογλου, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Καλής 1, Πίσσας 1, Λεονταράκης 1, Κλήμος 3, Γιγουρτάκης, Ντάνκαν, Καβουσανός, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης 1, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης 2, Μπλάνης 1, Βιττέλας 1, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος, Σολεϊμανιπάκ 2, Γραμματικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook