Το “ευχαριστώ” της ομάδας πόλο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ, στην παρθενική της συμμετοχή στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης, δεν τα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Ένα όμορφο ταξίδι με εμπειρίες, ολοκληρώθηκε και με ανακοίνωση της η ομάδα πόλο του ΟΦΗ ευχαριστεί εκείνους που της συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που έγινε.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ένα όμορφο ταξίδι στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης ολοκληρώθηκε.

Οι εμπειρίες πολλές, θα είναι οδηγός μας για την επόμενη χρόνια ,με νέους στόχους σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός πισίνας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που πίστεψαν στο όνειρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι, γονείς και τέλος στους χορηγούς μας, που βοήθησαν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις Μινωικές Γραμμές που ήταν ο μέγας χορηγός μας ,την εταιρεία καφέ Δανδαλη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη ,χωρίς την βοήθεια των οποίων θα δυσκολευόμασταν να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Ευχαριστούμε επίσης την περιφέρεια Κρήτης για την αμέριστη συμπαράσταση της, τον Δήμου Ηρακλείου και τέλος την Πρόεδρο της διοίκησης του ΕΑΚΗ κ. Καλουδιώτη καθώς και το προσωπικό που ήταν συνέχεια δίπλα μας !!!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook