Σπαγουλάκης: “Θα πάει καλύτερα το πόλο του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ο τιμ μάνατζερ της ομάδας πόλο του ΟΦΗ Γιώργος Σπαγουλάκης.

«Είναι καθαρά έλλειψη προετοιμασίας. Είναι το δεύτερο ουσιαστικά διπλό που κάνουμε, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Βλέπουμε ότι όσο η ομάδα είχε τις δυνάμεις της, ήταν μπροστά στο σκορ. Κάποια στιγμή στην τρίτη περίοδο, ήρθε η κούραση και κάναμε την κοιλιά. Στο τέλος έστω με καθαρό μυαλό, πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Τώρα, αυτό που θέλουμε είναι να προετοιμαστούμε καλύτερα στη συνέχεια» ανέφερε ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Γιώργος Σπαγουλάκης, ο οποίος στο παιχνίδι αυτό εκτέλεσε χρέη προπονητή, καθώς ο Μάκης Βολτυράκης, βρίσκεται στο Βέλγιο για κάποια σεμινάρια.

«Εμείς προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε αυτά που μας είπε. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο γήπεδο μας θέλουμε νίκες. Ετσι όπως εξελίχθηκε πάντως, καταφέραμε έστω και πήραμε την ισοπαλία. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και με καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, θα πάμε στο μέλλον καλύτερα.
Κάποια πράγματα μας βγήκαν, κάποια όχι. Θα προσπαθήσουμε αυτές τις μέρες να προετοιμαστούμε καλύτερα, για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι 5 Ιανουαρίου με την Ηλιούπολη στην Αθήνα».