Να ξεκινήσει με το δεξί το 2019 θέλει το πόλο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Να ξεκινήσει με το δεξί, τις υποχρεώσεις του στο 2019, θέλει το πόλο του ΟΦΗ, που αγωνίζεται το Σάββατο (5/1, 6μμ) με την Ηλιούπολη στην Αθήνα.

Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι του ΟΦΗ στην Α2 και ψάχνει το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι, έγινε με προβλήματα, καθώς υπήρχαν ξανά θέματα με την πισίνα, ωστόσο ον ΟΦΗ κατάφερε και έδωσε ένα φιλικό με το Ρέθυμνο στο οποίο ο Μάκης Βολτυράκης (επέστρεψε από το Βέλγιο), δούλεψε με τους παίκτες του.

«Παίζουμε με μια καλή ομάδα. Θα πάμε για το καλύτερο» τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ο έφορος πόλο του ΟΦΗ, Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «η ομάδα μας χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στο επίπεδο που θέλουμε. Αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια. Εχουμε πολλά νέα παιδιά με μέλλον και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η εύκολη παραμονή και η ανάδειξη παιδιών. Είναι πολύ τυχερά τα νέα παιδιά που έχουμε, που τα προπονεί ένας προπονητής όπως ο Μάκης Βολτυράκης. Είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτά και πιστεύω ότι κάποια παιδιά από την ομάδα μας, φέτος θα αναδειχθούν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook