“Μάχη” για τη 2η προνομιούχο θέση.

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η γυναικεία ομάδα πόλο του ΟΦΗ πρέπει να νικήσει σήμερα (11.00) τον Πανιώνιο και τον Τρίτωνα (17.00) με τουλάχιστον τρία τέρματα διαφορά, έτσι ώστε να έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία για την άνοδο στην Α1. 

Με το ξεκίνημα των αναμετρήσεων του Β’ Γύρου του ομίλου ανόδου της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Γυναικών, το Σάββατο (2/7) το απόγευμα στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος σφράγισε την άνοδο στην Α1.

Στον άλλον αγώνα του Σαββάτου ΟΦΗ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 10-10. Συνεπώς για τη 2η προνομιούχο θέση δίνουν μάχη ο ΟΦΗ και ο Τρίτων Αμαρουσίου, στις δύο αγωνιστικές που απομένουν και θα διεξαχθούν σήμερα, Κυριακή.

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτη φάση ο ΟΦΗ κέρδισε τον ΠΑΟΚ (12-7), έχασε από τον Τρίτωνα (8-6) κι από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο (24-6).

Η Κρητική ομάδα πρέπει να νικήσει σήμερα τον (πρωτοπόρο, αλλά αδιάφορο πλέον) Πανιώνιο και τον Τρίτωνα με τουλάχιστον τρία τέρματα διαφορά, έτσι ώστε να έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, εκτός κι αν “στραβοπατήσει” η ομάδα του Αμαρουσίου στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η Βαθμολογία (4 αγ.)
1. Πανιώνιος 12
2. Τρίτων Αμαρουσίου 6
3. ΟΦΗ 4
4. ΠΑΟΚ 1

Στην Α1 Γυναικών ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/7):
10:00 Τρίτων Αμαρουσίου – ΠΑΟΚ
11:00 ΟΦΗ – Πανιώνιος
17:00 ΟΦΗ – Τρίτων Αμαρουσίου
18:00 Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook