Δείπνο του πόλο του ΟΦΗ στον πρόεδρο της ΚΟΕ Κυριάκο Γιαννόπουλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείπνο στον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκο Γιαννόπουλο, με αφορμή την παρουσία του στην Κρήτη, παρέθεσε το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ.

Στο δείπνο, παρέστη και η Ηρακλειώτισσα αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αλεξία Μαρίνη-Δραμητινού, η οποία και έχει επιδείξει πολύ σημαντικό έργο στην επίλυση προβλημάτων της πισίνας του Ηρακλείου, στο διάστημα της παρουσίας της, στα διοικητικά της Ομοσπονδίας.

Η συζήτηση των ανθρώπων του ΟΦΗ, με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, στράφηκε σε θέματα της υδατοσφαίρισης και του υγρού στίβου συνολικά.

Ενώ τον ενημέρωσαν για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, στην ανάπτυξη της υδατοσφαίρισης και της κολύμβησης στο Ηράκλειο.

Ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια, απο την εποχή που ήταν αθλητής, με τον Μιχάλη και τον Γιώργο Σπαγουλάκη, είχε  την ευκαιρία να θυμηθεί μαζί τους, ιστορίες απο τα παλιά και να μιλήσουν για το αγαπημένο τους σπορ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΟΕ γνωρίστηκε και με τον Γιαννη Αρώνη, ο οποίος έχει σημαντική προσφορά, το τελευταίο διάστημα, στην γενικότερη λειτουργία, της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, μετέφεραν στον πρόεδρο της ΚΟΕ, ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια του, για την αναβάθμιση της Ομοσπονδίας σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook