Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ά φάση ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 8-4 της Ροής στο Ηράκλειο, κλείνοντας με νίκη την ‘Α φάση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών στο πόλο. Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το 2022 στην ομάδα.

Για τον ΟΦΗ σκόραραν οι Παντερής (3 γκολ), Λουλακάκης – Ζουράκης (2 γκολ) και ο Καπής. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Στέλιος Τσαβολάκης.

Για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη αγωνίστηκαν οι Στέλιος Τσαβολακης, Αγγελος Παναγιωτάκης, Μανόλης Λεονταράκης, Σήφης Παντερής, Σπύρος Παχιαδάκης, Στέλιος Καπής, Ηρακλής Τσαγκαράκης, Μάνος Παπαδάκης, Ζαχαρίας Λουλακάκης, Κώστας Ζουράρης, Μηνάς Πιταροκοίλης, Κώστας Ρομπογιαννακης, Γιάννης Αρώνης, Γιώργος Γρεβεζακης, Κώστας Κώστογλου.

Βοηθός: Νίκος Γιακουμάκης

Έφορος: Ιωάννης Αρώνης.

Την Δευτέρα πρόκειται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα αγώνων της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, με τον ΟΦΗ να αγωνίζεται στον όμιλο G2 (οι 4 ομάδες που τερμάτισαν στην Α’ φάση στις θέσεις 3 και 4 των δύο ομίλων).

Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το 2022 παρουσία αθλητών και γονέων του τμήματος. Τυχεροί ήταν ο αθλητής Άγγελος Παναγιωτάκης και ο Νίκος Μαχλας που παραβρέθηκε στη εκδήλωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook