Πλούσιες εμπειρίες για τους νεαρούς πολίστες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε το 7ο στη σειρά Καμπ αξιολόγησης της προεθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ16) στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου.

Από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Φώντα Λεμπέση και Φώντα Μαρκόπουλο είχαν προσκληθεί 28 αθλητές (αγόρια γεννημένα το 2006 και 2007) τα οποία είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν ως επίδοξα μέλη της εθνικής ομάδας που πέρυσι κατέκτησε την 3η θέση στην Ευρώπη.

Με πρωτοβουλία του προπονητή μας Φιτσανάκη Κώστα, κατά την διάρκεια του Καμπ το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής έδωσε την ευκαιρία σε ΟΛΑ τα παιδιά δραστηριοποιούμενα με την Υδατοσφαίριση να μιλήσουν μαζί τους και να μάθουν και να καταλάβουν τι είναι και τι χρειάζεται προκειμένου να είναι κάποιος στο κορυφαίο επίπεδο και στην εθνική ομάδα.

H ανακοίνωση του τμήματος πόλο του ΟΦΗ

Είναι τιμή μας στην Υδατοσφαίριση του ΟΦΗ και θα υποστηρίζουμε με μεγάλη θέρμη, κατά την διάρκεια των προπονήσεων μας, να πραγματοποιούνται τέτοιες δραστηριότητες στο κολυμβητήριο μας.

Ευχαριστούμε τους Ομοσπονδιακούς Τεχνικούς Φώντα Λεμπέση και Φώντα Μαρκόπουλο, την ΚΟΕ, την ΠΕΚΥΚΡ, το ΕΑΚΗ και όλα τα μέλη (προπονητές, αθλητές, γονείς) της Υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του Καμπ αξιολόγησης της προεθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ16) στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook