Παλληκαράκη: “Θα έρθει η άνοδος και για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

«Θα έρθει και για τον ΟΦΗ, η άνοδος στην Α1 πόλο γυναικών. Δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου ή σε δυο χρόνια, αλλά πιστεύω ότι θα έρθει».

Με τα λόγια αυτά, η αρχηγός των κοριτσιών της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Μαίρη Παλληκαράκη, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα, για να μπεί στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, στην τελική φάση που έγινε στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Τελικά κατέλαβε την 4η θέση και δεν πέτυχε την υπέρβαση.

Όπως τονίζει η Μαίρη Παλληκαράκη «είναι η τρίτη φορά στα τελευταία χρόνιαλ που πηγαίνουμε στην τελική φάση. Δυο φορές σε Final-4 και άλλη μια σε Final-8 που πήραμε την τέταρτη θέση, όπως και φέτος, ενώ έχουμε πάρει και την τρίτη. Εχουμε μια πίκρα, αλλά θα πρέπει να πούμε ότι η συνεχόμενη παρουσία μας στις τελικές φάσεις, δείχνει ότι είμαστε σταθερά στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε και εμείς. Θέλει λίγο καλύτερη οργάνωση όλο αυτό, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τις προυποθέσεις» τονίζει η αρχηγός της ομάδας πόλο του ΟΦΗ.

Για την παρουσία του ΟΦΗ σε αυτό το Final-4, επισημαίνει ότι «είχαμε να κάνουμε με τρείς πολύ καλές ομάδες, με καθημερινή προπόνηση, καλύτερη προετοιμασία για τους αγώνες, κάτι που δεν είχαμε εμείς. Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, κάναμε αξιοπρεπέστατη παρουσία. Δείξαμε ότι δεν πήγαμε τυχαία στο Φάιναλ Φορ. Υπάρχει μια πίκρα, κυρίως γιατί δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι στα τρία, που δώσαμε. Μας βγήκε η κούραση, αλλά δεν τα παρατήσαμε σε κανένα παιχνίδι».

Για την ολοκλήρωση της σεζόν για τον ΟΦΗ με την 4η θέση στην Α2, τονίζει ότι «η πορεία της ομάδας είναι πετυχημένη. Στόχος μας ήταν η εύκολη παραμονή. Οταν την εξασφαλίσαμε, βάλαμε στόχο το φαιναλ –φορ. Το πετύχαμε και αυτό και μετά βάλαμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να συγχαρώ τις ομάδες που ανέβηκαν τον Ολυμπιακό Αλίμου και το Περιστέρι, να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια μας και τους προπονητές για την προσπάθεια που κάναμε και θα ξαναδοκιμάσουμε του χρόνου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook