Καλοκαίρι με δυνατά τουρνουά για τους μικρούς πολίστες του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Καλοκαίρι με δυνατά τουρνουά για τις υποδομές της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, μέσα απο τα οποία οι μικροί πολίστες, θα αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης εφήβων, αλλά και ένα δυνατό τουρνουά προμίνι-παίδων (γενν. 2011-12, με τη συμμετοχή της Βουλιαγμένης, την οποία και θα φιλοξενήσει ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έχει προγραμματίσει σειρά φιλικών αγώνων, με ομάδες του νησιού.

Στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης εφήβων, θα γίνει το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, με τη συμμετοχή των ομάδων ΟΦΗ, Λάρνακα, Πανιώνιος, Αγιος Νικόλαος και  Ρέθυμνο.

Το τουρνουά αυτό, διεξάγεται απο τον ΟΦΗ, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Το τουρνουά προμίνι-παίδων, θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και Ρεθύμνου, στις 22-24 Ιουνίου και θα συμμετάσχουν ο ΟΦΗ, η Βουλιαγμένη (την οποία φιλοξενεί ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο), η Ακαδημία Ηρακλείου (Πλιτς-Πλατς), το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Οπως τονίζει ο επικεφαλής προπονητής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης “είναι σημαντικά παιχνίδια για τα παιδιά μας, ώστε να κερδίζουν εμπειρίες μέσα απο αυτούς τους αγώνες. Στο προμίνι -παίδων θα έχουμε φιλοξενούμενη μια ομάδα όπως η Βουλιαγμένη, η οποία κρατάει τα σκήπτρα των υποδομών σε Πανελλήνιο επίπεδο, εδώ και πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό για τα παιδιά μας να δίνουν τέτοια παιχνίδια, και τέτοια τουρνουά θα πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο. Έχουμε ξεκινήσει απο πέρσι στον ΟΦΗ, αυτές τις πρωτοβουλίες και στόχος μας είναι να τις συνεχίσουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook