Καβουσανός: «Το ήθελα πολύ, πάντα όνειρό μου η Εθνική ομάδα»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Βασίλης Καβουσανός που έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΟΦΗ, μίλησε στο athleticradio.gr για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος πόλο.

Ο Ηρακλειώτης Βασίλης Καβουσανός που έκανε τα πρώτα του βήματα στο πόλο στον ΟΦΗ και πλέον αγωνίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Α1 κατηγορία, βρίσκεται στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού Θοδωρή Βλάχου, για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Σπλιτ (29/8 – 10/9).

Πρόκειται για μία κλήση που δείχνει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο νεαρός τερματοφύλακας, καθώς η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε πριν από λίγες ημέρες το Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και θεωρείται δικαίως μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Ο Βασίλης Καβουσανός μίλησε στο athleticradio.gr για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας ότι ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ. «Είναι κάτι που το ήθελα πολύ ήταν πάντα όνειρο μου η εθνική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στην προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στόχος είναι να συνεχιστούν οι σημαντικές επιτυχίες της Εθνικής ομάδας μετά τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, με τον Ηρακλειώτη πολίστα να αναφέρει: «Η εθνική ομάδα προέρχεται από συνεχόμενες επιτυχίες μετά το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, έτσι όλοι μας θα βοηθήσουμε να συνεχίσει τις επιτυχίες»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook