Υπερηφάνεια στον ΟΦΗ για το ντεμπούτο του Βασίλη Καβουσανού με την Εθνική Ελλάδος

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ένα… παιδί του ΟΦΗ, ο Βασίλης Καβουσανός έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα, στην πισίνα που ανδρώθηκε, στο Ηράκλειο και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εξέφρασε την υπερηφάνεια του.

Θυμίζουμε μάλιστα ότι ο Βασίλης Καβουσανός είχε δηλώσει στο athleticradio.gr ότι ήταν όνειρό του να αγωνιστεί στην Εθνική.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

“Μέσα στις μεγάλες στιγμές, που μας χαρίζει η Εθνική ομάδα πόλο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, μια ακόμη ξεχωριστή, για την υδατοσφαίριση του ΟΦΗ και της Κρήτης, συνολικά.

Ενα παιδί που αναδείχθηκε απο τα σπλάχνα της ομάδας μας, ο Βασίλης Καβουσανός (23/9/2021), έκανε το ντεμπούτο του, στην Εθνική ομάδα, στην πισίνα που ανδρώθηκε, στο Ηράκλειο!

Στη νίκη επί της Ολλανδίας (16-13), για το Σαμαρτζίδης Καπ, ο Ηρακλειώτης τερματοφύλακας, πήρε το βάπτισμα του πυρός, απο τον Ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Βλάχο.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, συγχαίρουν τον Βασίλη Καβουσανό και την οικογένεια του, για την μέγιστη τιμή να αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ανδρών, τρίτη στον κόσμο και δεύτερη στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Βασίλη, είμαστε υπερήφανοι για σένα και θέλουμε να σε δούμε κάποια στιγμή, βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής μας!

Συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα Σμύρνης, την σημερινή σου ομάδα, που μέσα απο την σκληρή δουλειά, σε έφερε στους κόλπους του Εθνικού μας συγκροτήματος.

Βασίλη, τα καλύτερα έρχονται για σένα!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook