H αποστολή του ΟΦΗ για τα φιλικά στην Αθήνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ δίνει αυτό το Σαββατοκύριακο μία σειρά από φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα. Δείτε την αποστολή που επέλεξε ο Κώστας Φιτσανάκης.

Το δελτίο τύπου του ΟΦΗ:

Δύο βδομάδες αρχίζει το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και η ομάδα μας θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο στην Αττική για μια σειρά από φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει απόψε (σ.σ. χθες) με τον προπονητή μας Φιτσανάκη Κώστα και με τους παρακάτω αθλητές της ομάδος μας: Παπανικολάου Αλέξανδρος, Παπαδάκης Μανόλης, Παντερής Σήφης, Λουλακάκης Ζαχάρης, Τσαγκαράκης Ηρακλής, Ζουράρης Κώστας, Σιδηρόπουλος Βαγγέλης, Κόστογλου Κώστας, Κόρογλου Νίκος, Βασιλάκης Μάνος, Πακιουφάκης Σπύρος και Αρώνης Γιάννης.

Στην Αθήνα θα ενσωματωθούν με την αποστολή και αθλητές μας Γαρταγάνης Κωνσταντίνος και Κλίμος Παναγιώτης.

Από την αποστολή μας για επαγγελματικούς λόγους απουσιάζουν οι εμβληματικοί ηγέτες της ομάδας Τσαβολάκης Στέλιος και Λεονταράκης Μανόλης καθώς επίσης και οι Αποστολάκης Γιώργος, Φραγκιαδάκης Γιάννης , Λαμπράκης Μαρίνος,  Ζαχαράκης Νεκτάριος,  Ποιταροκοίλης Μηνάς, Κεφαλογιάννης Μηνάς,  Παχιαδάκης Βαγγέλης (μαθητές Β & Γ’ Λυκείου), Καπής Στέλιος (τραυματίας) και οι Πετρόχειλος Μάξιμος και Τζιαμπάζης Ιάσωνας λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook