Αιχμές Φιτσανάκη για τον αποκλεισμό του ΟΦΗ: “Μακάρι να έπαιζαν με την ίδια θέληση όλες οι αδιάφορες ομάδες”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα του ΟΦΗ τερμάτισε στην πέμπτη θέση του ομίλου της, αποφεύγοντας τα Play-Off αλλά και την περιπέτεια των Play-Out.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης, μίλησε στο Pisina.net για την πολύ καθοριστική ήττα της ομάδας του και τόνισε «Μακάρι να έπαιζαν όλες οι “αδιάφορες βαθμολογικά” ομάδες με την ίδια θέληση».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δόθηκε. Δυστυχώς σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν είχαμε την εικόνα που είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια! Θεωρώ ότι ακόμα και όταν είχαμε προβάδισμα δεν είχαμε τη σωστή εικόνα! Απόλυτα δίκαιη η νίκη της ΝΕΠ. Να δώσω συγχαρητήρια και να πω ότι μακάρι να έπαιζαν όλες οι “αδιάφορες βαθμολογικά” ομάδες με την ίδια θέληση. Παρόλα αυτά είμαστε ήρεμοι και ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Μπορεί να θέλαμε κάτι άλλο, αλλά πήραμε αυτό που βάση εικόνας δικαιούμασταν! Θα ξεκουραστούμε και θα κάνουμε απολογισμό στη συνέχεια! Δεν μας ικανοποιεί που δεν μπήκαμε στα Play-Off. Προφανώς έχουν γίνει και λάθη και σωστά και θα τα αξιολογήσουμε ανάλογα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook