Σπουδαίο διπλό του ΟΦΗ επί του Ηλυσιακού!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του πέτυχε ο ΟΦΗ μετά από εκείνη κόντρα στον Άργη Καλαμάτας καθώς επικράτησε με 11-10 στην έδρα του Ηλυσιακού για την 4η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α2 Ανδρών.

Το σύνολο του Κώστα Φιτσανάκη έφτασε τους επτά βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα προσπερνώντας τον Ηλυσιακό που ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και παρέμεινε στους έξι βαθμούς.

Ηλυσιακός – ΟΦΗ 10-11

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ηλυσιακός μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση αφού προηγήθηκε με 4-3 στο πρώτο οκτάλεπτο αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 7-7 στο ημίχρονο. Οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα με βραχεία κεφαλή (9-8) στο τρίτο οκτάλεπτο και διατήρησαν μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης παίρνοντας μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αλλά και του αγώνα ήταν ο Αποστολάκης που σημείωσε τέσσερα τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-4, 1-2, 2-2

Ηλυσιακός (Γιάννης Πρίμπας): Τρελλόπουλος, Λώρης, Κρανιάς 1, Κουρούπης 2, Γκιτσάκης 1, Λαμπρόπουλος, Ιβανίσεβιτς, Κάργας 1, Τούμπουρος, Τασσόπουλος 2, Αποστολάκος, Παναγιώτι 1, Βασιλάκης, Σφηκάκης 2, Πάλιος

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Γαρταγάνης, Αποστολάκης 4, Γεωργόπουλος, Πιακουφάκης, Κώστογλου 2, Τσαγκαράκης, Παπαδάκης 1, Λουλακάκης 1, Ζουράρης 1, Δράκος, Κλήμος 2, Αρώνης, Καλέργης, Κάπης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook