Κακό Σαββατοκύριακο για το πόλο του ΟΦΗ – Ηττήθηκαν άνδρες και γυναίκες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ασχημο Σαββατοκύριακο για την υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, καθώς τόσο οι Ανδρες, όσο και οι γυναίκες, γνώρισαν ήττες στο πρωτάθλημα της Α2.

Οι Ανδρες ηττήθηκαν με 4-10 απο το Νηρέα Γέρακα, κάνοντας πολύ άσχημη εμφάνιση, ειδικά στην επίθεση, ενώ τα κορίτσια του ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Α2 γυναικών, ηττήθηκαν απο το ΝΟΡεθύμνου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου με 7-11.

Τα κορίτσια προσπάθησαν, αλλά είναι γεγονός ότι δεν έχουν αποκτήσει ακόμη την ομοιογένεια που χρειάζονται.

Οπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, σε Ανδρες και Γυναίκες Κώστας Φιτσανάκης “θέλουμε να ξεχάσουμε σαν υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο παιχνίδι των Ανδρών, επιθετικά ήμασταν πολύ κακοί. Μόνο η άμυνα μας κράτησε για ένα διάστημα. Τα κορίτσια, προσπάθησαν περισσότερο, αλλά η ομάδα μαζεύτηκε πρώτη φορά, όλη μαζί και δεν υπήρχε συνοχή, απέναντι σε μια ομάδα, που δουλεύει απο τον Οκτώβριο. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα δείξουμε καλύτερη εικόνα, για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

ΟΦΗ-Νηρέας Γέρακα 4-10 (1-3, 1-2, 0-2, 2-3)

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Τσαβολάκης, Κώστογλου Καλλέργης, Φυτάλης 1, Πακιουφάκης, Γεωργόπουλος, Τσαγκαράκης 1, Λεονταράκης, Λουλακάκης 2, Ζουράρης, Παπαδάκης, Πολίτης, Αρώνης, Πατούνας, Καπής.
ΟΦΗ-ΝΟΡεθύμνου 7-11 (1-4, 2-2, 4-4, 0-1)

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Διαπουλή, Κώστογλου Μαρία, Κώστογλου Ραφαηλία, Ασκερίδου, Παλληκαράκη 2, Ζερονιαν, Μανουσάκη, Γιανναράκη, Κοκκινάκη 1, Σαββάκη, Καραβού 1, Σολανάκη 3, Καλλέργη, Μεταξά, Αλεξανδρή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook