Σε πισίνα ξενοδοχείου προπονείται ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο… κατώτατο σημείο εξαθλίωσης βρίσκεται η ομάδα πόλο του ΟΦΗ που έχει φτάσει στο σημείο να προπονείται σε πισίνα ξενοδοχείου (!!) μιας και κανένας δεν ενδιαφέρεται για το πως θα προετοιμαστεί για τους αγώνες πλέι – άουτ.

Εν έτη 2012, ξεπερνάμε το θέμα ότι η μεγαλύτερη επαρχιακή πόλη στην Ελλάδα δεν μπορεί να συντηρήσει την μοναδική  πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων. Όμως, σίγουρα δεν μπορεί να ξεπεραστεί το γεγονός ότι η ομάδα πόλο του ΟΦΗ έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού και έφτασε στο σημείο να κάνει προπονήσεις σε πισίνα ξενοδοχείου!

Καλά διαβάζετε, ο ΟΦΗ κάνει την προετοιμασία του για τα πλέι – άουτ της Α2 στην πισίνα του ξενοδοχείου “Vanisko” καθώς αφενός το κολυμβητήριο Ηρακλείου παραμένει κλειστό και αφετέρου όταν πηγαίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο δεν τους δίνονται ούτε μπάλες για να προπονηθούν!

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ έχει εγκαταλειφθεί από τους πάντες, ενδιαφέρον δεν υπάρχει από κανένα και κατά συνέπεια παίκτες και προπονητής θα μετακομίσουν στον Άγιο Νικόλαο προκειμένου να κάνουν μια… υποτυπώδη προετοιμασία για τους αγώνες του Ιουνίου.

Αυτή η ομάδα συνεχίζει να ζει μόνο επειδή οι ίδιοι οι αθλητές δείχνουν ενδιαφέρον μαζεύοντας χρήματα από το υστέρημα τους ώστε να ταξιδέψουν στην Αθήνα για τους αγώνες της προηγούμενης εβδομάδας ενώ το ίδιο κάνουν και για τα παιχνίδια του Ιουνίου.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook