“Αγκαλιάζει” την παραμονή ο ΟΦΗ, 10 – 7 τον Τρίτωνα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ αποδεικνύει μέσα στην πισίνα ότι είναι η καλύτερη από τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι – οφ για το γκρουπ παραμονής και κερδίζοντας 10 – 7 τον Τρίτωνα “αγκάλιασε” την παραμονή του στην Α2. Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πλέον η ομάδα του Γιώργου Σπαγουλάκη.

Καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζεται ο ΟΦΗ που έκανε “πάρτι” απέναντι στον αθηναϊκό σύλλογο δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Οι παίκτες του Κυριάκου Κατριαδάκη πήραν μια διαφορά ασφαλείας από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα.

Με τις εμφανίσεις του, ο ΟΦΗ στην Πάτρα και το 3Χ3 που έχει κάνει μέχρι τώρα φαίνεται και το μέγεθος της ζημιάς που έκανε στην ομάδα το γεγονός ότι το κολυμβητήριο ήταν κλειστό. Έτσι, η ομάδα αναγκάστηκε να μείνει εκτός προπονήσεων για αρκετό καιρό ενώ γυρνούσε σαν τον “ζητιάνο” δεξιά και αριστερά με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για μια μεγαλύτερη διάκριση.

Πλέον, μετά και τη νίκη επί του Τρίτωνα ο ΟΦΗ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και για να μην παραμείνει στην Α2 πρέπει να έρθουν τα… πάνω – κάτω!

Η βαθμολογία

ΝΟ Λάρισας 15
ΟΦΗ 13
Τρίτωνας 11
ΝΟ Πατρών 8
ΚΟΠΙ 7
Σύρος 7

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook