“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο έφορος του τμήματος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης με δήλωση του αναφέρθηκε στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του συλλόγου ώστε να παραμείνει στην Α2 και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Σπαγουλάκη

Το Πρωτάθλημα της Α2 ξεκίνησε 26-28 Απριλίου. Ο ΟΦΗ λόγω έλλειψης πισίνας ζήτησε να ξεκινήσει αργότερα μετά από πολύ πίεση, και  το κατάφερε γιατί μέχριος στιγμής ότι έχει ζητήσει ο ΟΦΗ δε του χαλούν χατίρι.

Έτσι ξεκινήσαμε 20-23 Ιουνίου και παίξαμε πρώτο και δεύτερο γύρο μαζί, συνολικά 6 παιχνίδια. (2 με Εθνικό, 2 με Ηλυσιακό και 2 με Ηρακλή )

Κάναμε 5 ήττες και μια ισοπαλία. Τα παιχνίδια αυτά ουσιαστικά ήταν η προετοιμασία του ΟΦΗ για τα play out, καθώς οι αγώνες ήταν άνισοι και αυτό γιατί οι παραπάνω ομάδες είχαν κάνει αρκετούς μήνες προπόνηση σε αντίθεση με την ομάδα του ΟΦΗ.

Και ερχόμαστε στην τελική φάση των Play out..

Στην πρώτη φάση 19-21 Ιουλίου κάνουμε 3 νίκες και 2 ήττες και στη δεύτερη 26-28 Ιουλίου κάνουμε 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς και την παραμονή μας στην κατηγορία.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που δίνοντας την ψυχή τους κράτησαν την ομάδα στην Α2 Εθνική Κατηγορία έχοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε ολόκληρη τη χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook