Ήττα – αποκλεισμός για τους νέους – άνδρες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ήττα με 24 – 6 γνώρισε ο ΟΦΗ από το ΝΟ Χανίων για το πρωτάθλημα νέων – ανδρών με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ν.Ο.Χ. πήρε την 1η θέση στον Όμιλο όπου κανονικά ήταν να συμμετάσχει και ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, ο οποίος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της Κ.Ο.Ε. να πληρώσει η κάθε ομάδα παράβολο συμμετοχής 295 ευρώ, διάλεξε να μην “κατέβει” στο πρωτάθλημα.

Πλέον, ο Ν.Ο.Χ. ξεκινά την προετοιμασία του για την επόμενη φάση, που είναι προγραμματισμένη για το Μάρτιο, με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος για να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα τελικά.

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Χατζηιωάννου, Κοκονάς 1, Μπιτσάκης Αντ. Γεωργ., Παπαδόπουλος 7, Παπασηφάκης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Χατζηδάκης 1, Μπιτσάκης Αντ. Εμμ. 1, Αποστολάκης 3, Μαρκάκης 4, Σολογάνης 2, Σκουμπάκης 2, Μαρκουλάκης, Μυγιάκης, Πέλεσης 1.

ΟΦΗ (Κυριάκος Κατριαδάκης): Βαρδάκης, Πίσσας, Μποτσάκης 1, Ζεάκης, Χατζητζώρτζης, Πλουσής, Μαρκετάκης 1, Κλάδος, Παρασύρης Μάνος 3, Σπυριδάκης, Παρασύρης Κώστας, Καβουσάνος, Αλεξάκης 1, Βαλσάμος.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 8-1, 4-2, 5-2, 7-1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook