Ποδόσφαιρο

Κώστας Παπαδόπουλος / 21/02 19:19

Ο ευχάριστος “πονοκέφαλος” του Σίμου

Η μεσαία γραμμή του ΟΦΗ έχει γεμίσει από επιλογές και σε αυτό το σημείο ο Γιώργος Σίμος έχει την ευχαρίστησει να διαλέξει τους πιο ικανούς για να πετύχει ο ΟΦΗ τους στόχους του.

Κώστας Παπαδόπουλος / 21/02 18:34

Video | “Ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι μπορεί να παίρνει αποτελέσματα σε τέτοια παιχνίδια”

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου, Περικλής Παπαπαναγής, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ τονίζοντας πως μπορεί η ομάδα να παίρνει αποτελέσματα κόντρα σε τέτοιες ομάδες.

Κώστας Παπαδόπουλος / 21/02 18:06

Κληρώνει το Σάββατο για Νέιρα – Μαρινάκη!

Μέρος της προπόνησης έβγαλαν σε μια ακόμα προπόνηση Χουάν Νέιρα και Νίκος Μαρινάκης και η συμμετοχή τους θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας που θα γίνει το Σάββατο.

Κώστας Παπαδόπουλος / 21/02 16:58

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Πόσο άλλαξες;

Ο ΟΦΗ αγωνίζεται την Κυριακή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και το Gentikoule σας θυμίζει την τελευταία επίσκεψη του ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κώστας Παπαδόπουλος / 20/02 17:23

Το ευχαριστώ του Αυγενάκη στον ΟΦΗ

Τα προπονητικά κέντρα του ΒΑΚ παραχωρούνται από τον ΟΦΗ για την διοργάνωση των τελικών του Conference League 2022 και 2023 και ο Υφυπουργός Αθλητισμού ευχαρίστησε για την κίνηση αυτό.

Athletic Radio / 20/02 16:38

Αμφίβολοι Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος

Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν στην ΑΕΚ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 20/02 14:19

Κύπρος: Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι – αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 75.000 ευρώ

Παραμένει η αναστάτωση στο κυπριακό ποδόσφαιρο μετά τη σύλληψη ενός διαιτητή και ενός προέδρου ομάδας της Β’ κατηγορίας, ως υπόπτους προς διευκόλυνση ερευνών, που αφορούν χειραγώγηση αγώνων.