Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ για τα τρομερά κορίτσια του στίβου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ένα ακόμη μετάλλιο (αργυρό) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 που έγινε στις Σέρρες, έκλεισε ο ΟΦΗ τα Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου για τη φετινή σεζόν, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, μια επιτυχημένη και φέτος παρουσία, η οποία θα τον κρατήσει στα κορυφαία σωματεία της χώρας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Τα τρομερά κορίτσια του ΟΦΗ στην σκυτάλη 4Χ400 μετά το αργυρό μετάλλιο που πήραν στο πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο, πήραν το αργυρό και στην κατηγορία Κ20, στο Πανελλήνιο των Σερρών!

Οι Μαρία Αποστολάκη, Κάλλια Στεφανουδάκη, Μαρία Παπαγιαννάκη, Κάλλια Αστρινάκη, με μια τρομερή κούρσα και ατομικό ρεκόρ (4.00.65), έχασαν στην λεπτομέρεια το χρυσό μετάλλιο, αλλά πήραν και πάλι μια θέση στο βάθρο, δείχνοντας ότι είναι απο τις κορυφαίες αθλήτριες στην Ελλάδα, στο αγώνισμα τους.

Τα κορίτσια του Γιώργου Οικονομάκη και του Γιάννη Βαλέργα, κράτησαν ψηλά τη σημαία του ΟΦΗ και σε αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κάνοντας το…ντάμπλ, στην κατηγορία Κ18 και Κ20!

«Πιστεύω ότι ο στίβος του ΟΦΗ θα είναι και φέτος μέσα στην δεκάδα, που είναι ο στόχος μας. Να είμαστε δηλαδή, σταθερά μέσα στα 10 κορυφαία σωματεία της χώρας» ανέφερε, ο έφορος στίβου του ΟΦΗ, Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook