Κυριαρχία για τον στίβο του ΟΦΗ στην Κρήτη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πρώτος στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Κ20 Ανδρών και Κ20 Γυναικών o ΟΦΗ!

Μετά την πρωτιά στην Κρήτη, στην κατηγορία Κ18, το Τμήμα Στίβου του ΟΦΗ, πήρε την πρώτη θέση τόσο στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, όσο και στην κατηγορία Κ20 Ανδρών-Γυναικών στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, που έλαβε χώρα στο Παγκρήτιο στάδιο και το Στάδιο Ελευθερίας.

Στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, ο ΟΦΗ, συγκέντρωσε 196 βαθμούς και στην κατηγορία γυναικών 145 βαθμούς.

Στην κατηγορία Κ20 Ανδρών ο ΟΦΗ συγκέντρωσε 122 βαθμούς και στην κατηγορία Κ20 Γυναικών 141 βαθμούς.

Ακόμη, το Τμήμα Στίβου του ΟΦΗ βελτίωσε αισθητά την εικόνα του στην κατηγορία Κ16, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην Κρήτη με 156 βαθμούς, ενώ πέρυσι ήταν στην ίδια κατηγορία στην 5η θέση.

Στην ομάδα, επικρατεί ενθουσιασμός για αυτές τις επιδόσεις.

Οπως τονίζει στο ofierasitechnis.gr ο επικεφαλής του Τμήματος, Παναγιώτης Αντωνακάκης “κάναμε τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ιστορία του τμήματος, στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και ίσως είναι συνολικά και η πρώτη και στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα από τις κορυφαίες σε βαθμούς. Μετά από 20 χρόνια, πήραμε την πρώτη θέση στην κατηγορία ανδρών-γυναικών, πήραμε την πρώτη θέση στην Κ20, σε άνδρες και Γυναίκες, ενώ πήραμε την πρωτιά και στην Κατηγορία Κ18. Καταφέραμε να έχουμε σημαντική βελτίωση και στην κατηγορία Κ16, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Είμαστε πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook