Έγραψε ιστορία ο ΟΦΗ: Πρωταθλητής Ελλάδας στην Κ18 το τμήμα στίβου!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το τμήμα στίβου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εξακολουθεί να κρατάει ψηλά τη σημαία του συλλόγου, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Κ18 στα αγόρια, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που έγινε στην Πάτρα.

Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ συγκέντρωσε στα αγόρια 90 βαθμούς και έδειξε την κυριαρχία του, στην κατηγορία αυτή σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Στα κορίτσια πήρε 31 βαθμούς και μπήκε μέσα στην πρώτη δεκάδα. Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε 2ος στο σύνολο (αγόρια και κορίτσια) σε Πανελλήνιο επίπεδο, στην κατηγορία Κ18.
Ο ΟΦΗ στην Πάτρα, κατέκτησε 6 μετάλλια. Ενα χρυσό, 3 αργυρά και δυο χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Μύρων Ρεθυμνιωτάκης 110μ εμπόδια, 14.16 (ατομικό ρεκόρ). Ο ίδιος αθλητής κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στα 400μ εμπόδια με χρόνο 53.97 (ατομικό ρεκόρ). Δυο αργυρά μετάλλια κατέκτησε ο Ανδρέας Μαθιουδάκης, στη σφαίρα με 16.05 και στο δίσκο με 46.06.

Το χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησε ο Μάνος Σφακάκης στο ακόντιο με 53.89, αλλά και η σκυταλοδρομία 4Χ400 με χρόνο 3.30, αποτελούμενη απο τους Σταύρο Παραγιουδάκη, Μάριο Τζατζαράκη, Γιάννη Σερπετσιδάκη και Γιώργο Αρβανιτάκη.

Ο επικεφαλής του τμήματος στίβου Παναγιώτης Αντωνακάκης, ανέφερε ότι “κάναμε μια εκπληκτική παρουσία, σαν τμήμα, σε μια κατηγορία που έχουμε μεγάλη δύναμη. Ηταν ένα απο τα πολυπληθέστερα πρωταθλήματα με 1520 αθλητές να συμμετέχουν απο όλη την Ελλάδα και αυτό δείχνει την άνοδο του κλασσικού αθλητισμού στη χώρα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook