Με περισσότερα από 100 παιδιά ο αγιασμός του τμήματος στο Στάδιο Ελευθερίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τη μεγάλη του δύναμη, έδειξε για μια ακόμη σεζόν το τμήμα στίβου του ΟΦΗ.

Στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό του τμήματος, που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, το Στάδιο Ελευθερίας, γέμισε παιδικές φωνές απο τους αθλητές του συλλόγου.

Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, γονείς, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, γίνονται μια οικογένεια, γεγονός που αποτελεί το συστατικό της επιτυχίας, όλα αυτά τα χρόνια.

Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, παραμένει μέσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας και αυτός θα είναι ο στόχος και τη νέα σεζόν, που ξεκινάει.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, που παραβρέθηκε στον Αγιασμό, συνεχάρη όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης διαχρονικά πορείας του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, όλα αυτά τα χρόνια.

Συνεχάρη ακόμη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ΟΦΗ.

Ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης, ευχαρίστησε όλους όσους είναι κοντά στο τμήμα, χαρακτήρισε τη περασμένη σεζόν, πολύ επιτυχημένη και ανέφερε ότι και η νέα χρονιά, θα φέρει το σύλλογο, στην ελίτ των σωματείων κλασσικού αθλητισμού στην Ελλάδα.

Η τέλεση του Αγιασμού, του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, συνδιάζεται κάθε χρόνο και με την φωτογράφιση του τμήματος, με τον προπονητή του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, Γιώργο Φωτεινάκη να απαθανατίζει όμορφα στιγμιότυπα με τον φωτογραφικό του φακό, κάποια απο τα οποία και μοιράστηκε μαζί μας.

Μετά το τέλος Αγιασμού και φωτογράφησης, ακολούθησε ο καθιερωμένος μπουφές, που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι απο το τμήμα στίβου του ΟΦΗ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, με ανακοίνωση τους, ευχαριστούν τον Θωμά Φορτετσανάκη για την προσφορά σε σουβλάκια, αλλά και το ψητοπωλείο “Ότι Θες”, για την συμβολή του, στο μπουφέ, για τους γονείς, τους αθλητές και τους προσκεκλημένους στην πετυχημένη αυτή εκδήλωση του τμήματος στίβου του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook