Ποδόσφαιρο

Gentikoule.gr / 18/06 20:54

Mαχλάς: “Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η καλύτερη επιλογή για την Εθνική Ελλάδας”

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Μαχλάς, με τον παλαίμαχο επιθετικό να μιλάει για την εποχή ”Ιβάν Γιοβάνοβιτς” στην Εθνική Ελλάδος, τον Γιάννη Κωνσταντέλια , αλλά και το Euro 2024 το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα της Γερμανίας.

Μανώλης Σαρρής / 18/06 19:49

Το τελικό συμβόλαιο του Γιώργου Γιακουμάκη στην Κρουζ Αζουλ: Θα πάρει 10 εκ. ευρώ για 4 χρόνια!

Στην λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες αθλητές βρίσκεται πλέον ο Κρητικός επιθετικός η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε από τους Μεξικάνους πριν από μερικά 24ωρα.

Μανώλης Σαρρής / 18/06 17:01

Τοράρινσον: “Γιατί απέρριψα την πρόταση του ΟΦΗ – Είπα όχι σε δύο ελληνικές ομάδες, έχω ακόμα μια από την Ελλάδα”

O Iσλανδός μπακ μίλησε σε podcast της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο γιατί απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΟΦΗ αλλά και στην συνέχεια της καριέρας του.

Μανώλης Σαρρής / 18/06 12:56

Απόστολου αποκάλυψις στο Gentikoule: Μια μεγάλη συνέντευξη με πολλές ειδήσεις από τον Αποστόλη Διαμαντή

Έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ, ο Αποστόλης Διαμαντής μίλησε στο Gentikoule, αποκαλύπτει γιατί έφυγε από την ομάδα και μιλάει για πολλά θέματα, πρώτη φορά. Τι λέει για τους Σαμαράδες, για τον Μπούση, τους προπονητές που συνεργάστηκε αλλά και το παράπονο ότι έζησε την “δυσάρεστη” και όχι την “ευχάριστη πίεση”.

Gentikoule.gr / 17/06 19:21

ΔΣ στη Super League για νέο πρωτάθλημα και εκλογή προέδρου

Την διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου για την Πέμπτη 20/6, ανακοίνωσε η Super League, με την ατζέντα να είναι γεμάτη, αφού θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το νέο πρωτάθλημα αλλά και την λήψη απόφασης για την ημερομηνία εκλογής Προέδρου & Αναπληρωτή Προέδρου του Συνεταιρισμού.

Gentikoule.gr / 17/06 18:03

Με σκορ και θέαμα η Ρουμανία σκόρπισε την Ουκρανία

Η ομάδα των Βαλκανίων επικράτησε με 3-0 αυτής του Σεργκέι Ρεμπρόφ στην πρεμιέρα του πέμπτου ομίλου, έχοντας πολλές ανάσες εντός αγωνιστικού χώρου με τους Ουκρανούς να είναι σε αρκετά διαστήματα της αναμέτρησης εκτός ρυθμού.

Gentikoule.gr / 17/06 17:40

Συνάντηση Μηνά Λυσάνδρου με Βρούτση, Παπαστεργίου για το var και το ψηφιακό εισιτήριο

Ο Μηνάς Λυσάνδρου συναντήθηκε με Γιάννη Βρούτση και Δημήτρη Παπαστεργίου για τη νέα σύμβαση για το VAR και την εφαρμογή του ψηφιακού εισιτηρίου. «Δεν μπορεί πάντα το κράτος να πληρώνει για το VAR».

Gentikoule.gr / 17/06 15:46

Επίσημα στον ΟΦΗ ο Μπόρχα Γκονζάλεζ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 28χρονου δεξιού μπακ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Borja González, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας. O 28χρονος αμυντικός γεννήθηκε στην πόλη Pinto της Ισπανίας στις 17 Νοεμβρίου 1995, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά  … Read more

Μανώλης Σαρρής / 17/06 12:32

Επιστροφή Δημήτρη Μάρκου στον ΟΦΗ με διευρυμένο ρόλο για το σκάουτινγκ και των ακαδημιών

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Μάρκου που αναλαμβάνει διπλό και ενεργό ρόλο, σε ότι αφορά το scouting τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των ακαδημιών σε συνεργασία με τους επικεφαλής των τμημάτων.