Το Ευρωπαϊκό σχολείο, ο Άγγλος καθηγητής – φίλαθλος του ΟΦΗ και η μαμά Λόπεζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule σας ενημέρωσε από το πρωί για την οικογένεια Λόπεζ που βρίσκεται στο… «πόδι» έχοντας να επισκεφτεί το Ευρωπαϊκό σχολείο και τώρα σας παρουσιάζει το παρασκήνιο.

Το Gentikoule σας ενημέρωσε από το πρωί για την οικογένεια Λόπεζ που βρίσκεται στο… «πόδι» έχοντας να επισκεφτεί το Ευρωπαϊκό σχολείο και τώρα σας παρουσιάζει το παρασκήνιο.

Ο Χόρχε Λόπεζ δεν ήρθε τυχαία με την σύζυγο του στο Ηράκλειο. Η… κύρια Λόπεζ ήθελε να δει το μέρος που θα μείνει με τον άντρα της και τα παιδιά της κατά την διάρκεια της χρονιάς και αναμφίβολα ήθελε να έχει τον πρώτο λόγο σε όλα.

Για αυτόν τον λόγο, από το πρωί το ζεύγος Λόπεζ βλέπει υποψήφια σπίτια ενώ η παρουσία τους στο ευρωπαϊκό σχολείο ήταν πολύωρη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μητέρα Λόπεζ εξέφρασε ενστάσεις για το γεγονός ότι τα μαθήματα είναι αγγλόφωνα και όχι ισπανόφωνα με αποτέλεσμα να είναι αρνητική απέναντι στο ενδεχόμενο να φοιτήσουν τα παιδιά της στο συγκεκριμένο σχολείο.

Κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία μας, ο Άγγλος καθηγητής εν ονόματι Πολ. Ο Πολ που διαμένει μόνιμα στην Κρήτη είναι και φίλαθλος του ΟΦΗ. Μάλιστα έχει αγοράσει εισιτήριο διαρκείας στην θύρα 7 και δεν χάνει κανένα παιχνίδι της ομάδας στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Πολ πέρα από φίλαθλος του ΟΦΗ είναι και εξαιρετικός εκπαιδευτικός. Συζητώντας με την μαμά Λόπεζ που… ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις, της εξήγησε ότι θα είναι αρκετά καλό για τα παιδιά της να μεγαλώνουν μαθαίνοντας παράλληλα 3 γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, ελληνικά). Η μαμά Λόπεζ όπως είναι φυσιολογικό θέλει το καλύτερο για τα παιδιά της όμως στην συνέχεια πείστηκε.

Μάλιστα, το παραπάνω γεγονός ήταν ικανό να χαλάσει ακόμα και την μεταγραφή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Άλλωστε και οι συζητήσεις που είχε η διοίκηση του ΟΦΗ με την οικογένεια Λόπεζ ήταν προς αυτήν την κατεύθυνση.

O 33χρονος μέσος αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ σήμερα το απόγευμα οπότε και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με το Νίκο Αναστόπουλο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook