Αegean για όλους εκτός από… ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο… ποδοσφαιρικός ΟΦΗ διαφημίζει στην φανέλα του τον ΟΠΑΠ ελλείψει άλλου χορηγού που να είναι διατεθειμένος από την Κρήτη για να βοηθήσει την ομάδα. Ο μπασκετικός ΟΦΗ, πάλι, βλέπει συνεχώς την Aegean να του γυρνάει την πλάτη επιλέγοντας άλλες ομάδες του νησιού.

Η γνωστή αεροπορική εταιρεία που τυχαίνει να έχει και μεγαλομέτοχο έναν Κρητικό, φροντίζει να λέει συνεχώς ΟΧΙ στα καλέσματα της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ. Και δεν μιλάμε για μια και δύο κρούσεις αλλά για αλλεπάλληλες που όμως καμία δεν είχε θετική κατάληξη. Και βέβαια είναι κατανοητό ότι μια εταιρεία δεν μπορεί να δίνει χορηγίες παντού όμως στην περίπτωση του ΟΦΗ μιλάμε για εμπάθεια απέναντι στον ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ και πιο εμπορικό σύλλογο της Κρήτης.

Γιατί, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος σύλλογος στο νησί μας που να διαθέτει μεγαλύτερη εμπορικότητα από τον ΟΦΗ και παράλληλα να αντιπροσωπεύει ένα ευρύ κοινό και μια μεγάλη μάζα ανθρώπων. Στην περίπτωση της Aegean, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για καθαρή εμπάθεια απέναντι στον ΟΦΗ όταν την ίδια ώρα αρνείται χορηγία προς την ομάδα και παράλληλα δίνει με μεγάλη ευκολία δωρεάν εισιτήρια στο Ηράκλειο και τον ΑΓΟ Ρεθύμνου. 

Δηλαδή, δόθηκε χορηγία σε μια ομάδα που δεν έχει καν αεροδρόμιο (!) και σε άλλη μια που βρίσκεται σε χαμηλότερη κατηγορία…

Όσον αφορά τους λόγους που ο ΟΦΗ παραμένει η μοναδική ομάδα της Κρήτης που δεν παίρνει χορηγία από την Aegean; Κανένας δεν ξέρει και πολύ περισσότερο κανένας δεν έχει να δώσει μια πειστική εξήγηση για τους λόγους που αρνείται τον μεγαλύτερο σύλλογο του νησιού…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook