Ο Πουρτουλίδης είπε την αλήθεια και όπως έπρεπε να την πει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δηλώσεις του Νίκου Πουρτουλίδη μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή σήκωσαν αρκετή σκόνη όμως είτε αρέσει – είτε όχι, είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη τύπου που έγινε μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή. Και δεν κρύφτηκε, όπως θα μπορούσε να κάνει ο οποιοσδήποτε παίκτες που θα βρισκόταν στην θέση του. Και για την πίεση απάντησε, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε για το ότι ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει κανένα σημαντικό παιχνίδι. Και παράλληλα, αυτό είναι το σημαντικότερ, δεν αποποιήθηκε των ευθυνών που έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για την κακή εικόνα που παρουσίασαν στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Το σημαντικότερο σε τέτοιου είδους δηλώσεις είναι να μην λέγονται “μια από τα ίδια” και όταν ένας ποδοσφαιριστής παίρνει τον λόγο για να μιλήσει να ξέρει τι είναι και αυτό που πρέπει να πει.

“Εκείνοι έχουν το μαχαίρι, εκείνοι έχουν και το αγγούρι” όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός. Σημασία έχει να κοιτάξουν μπροστά και κυρίως τώρα που το αίμα βράζει.