Ο ΟΦΗ, ο Ταλέντο και η Καλλιθέα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα έκανε την εμφάνιση της η είδηση ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έδωσε σημάδια ζωής μετά από 2 μήνες και αξίζει να αναφερθούμε στο παρασκήνιο του ενδιαφέροντος του ΟΦΗ.

Ο Ταλέντο είναι ένας παίκτης που όπως το λέει και το όνομα του, είναι ένα πραγματικό ταλέντο. Ο Βραζιλιάνος ξεχώριζε σαν την μύγα μες στο γάλα στην Καλλλιθέα και το πρωτάθλημα της Football League. Ο ΟΦΗ πραγματικά ενδιαφέρθηκε για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ωστόσο απέσυρε το ενδιαφέρον του πολύ γρήγορα για δύο σοβαρούς λόγους.

Ο ένας ήταν ότι η Καλλιθέα γνωρίζοντας ότι μπορεί να βάλει στα ταμεία της ένα πολύ σημαντικό ποσό μέσω της πώλησης του ποδοσφαιριστή, είχε φροντίσει να είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες του ρόστερ της που δεν μπορούσε να κάνει προσφυγή. Έτσι, ο Βραζιλιάνος λόγω του ότι ήταν πληρωμένος από την Καλλιθέα δεν είχε δικαίωμα να κάνει προσφυγή και να φύγει ως ελεύθερος. Και η Καλλιθέα αξίωνε ένα πολύ υψηλό ποσό προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, επί της ουσίας ο ΟΦΗ δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία σοβαρών διαπραγματεύσεων και ο λόγος ήταν ο χαρακτήρας του ποδοσφαιριστή. Ο Ταλέντο είχε εξαφανιστεί από τις προπονήσεις της Καλλιθέας και μάλιστα κάποιες, ασφαλείς, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος είχε βρει επαγγελματική στέγη, εκτός ποδοσφαίρου. Ο αλλοπροσάλος χαρακτήρας του και η έλλειψη σοβαρότητας που διέκρινε τον ποδοσφαιριστή ήταν ο σημαντικότερος λόγος που ο ΟΦΗ δεν αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του αφού επρόκειτο για έναν ποδοσφαιριστή που ήταν μια “ωρολογιακή βόμβα”.