Όσοι θέλουν τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, πρέπει να το δείξουν τώρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα σε 10 ημέρες ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί Εργοτέλη και Άρη. Κανένα κάθισμα δεν πρέπει να είναι άδειο και παράλληλα όλοι όσοι ασχολούνται με τον σύλλογο θα πρέπει να δείξουν με πράξεις ότι θέλουν να τον δουν στον φυσικό του χώρο.

Δύο μήνες έμειναν! Δύο μήνες έμειναν για να τελειώσει το μαρτύριο που περνάει ο κόσμος του ΟΦΗ βλέποντας τον να παίζει στα “χωράφια” της Γ’ Εθνικής και της Football League. Δύο μήνες έμειναν και κανένας δεν μπορεί να στερήσει από αυτούς τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή, ότι εκείνοι κατέκτησαν με τόσο μεγάλο κόπο.

Όλοι εκείνοι που, τρία χρόνια τώρα, χαλιούνται βλέποντας τον ΟΦΗ να γυρίζει από χωριό σε χωριό, θα πρέπει να δώσουν ότι μπορούν και δεν μπορούν. Να είναι στην πρώτη γραμμή και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη να κοχλάζει το “Γεντί Κουλέ” και να είναι μια πραγματική φωτιά. Να μην υπάρχει κανένα κενό κάθισμα και ο κόσμος του ΟΦΗ να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Τώρα είναι που πρέπει να υπάρξει γενική επιστράτευση και σε όλα τα “στρώματα” εκείνων που ασχολούνται με τον ΟΦΗ. Από τους μετόχους μέχρι και τον κόσμο που δίνει βροντερό παρόν αλλά σίγουρα μπορεί και καλύτερα. Στο Ηράκλειο ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια απέναντι στον Εργοτέλη και τον Άρη όπου παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μην δηλώσει παρόν, εφόσον μπορεί και είναι διαθέσιμος.