Έμπλεξε και τον Ρούσεφ ο Κούγιας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για όλους είχε να πει κάτι ο Αλέξης Κούγιας κατά την απολογία του στην χθεσινή εκδίκαση των διώξεων κατά των ομάδων της Β’ και της Γ’ Εθνικής που αναφέρθηκε και σε συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Ρούσεφ όταν ήταν ποδοσφαιριστής του Διαγόρα!

“Ο ποδοσφαιριστής Ρούσεφ μου είχε πει ότι δε θα είχαν να ταΐσουν τα παιδιά τους αν δεν έκαναν αυτά” είπε για τον Βούλγαρο μέσο του ΟΦΗ (αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο Ιβάν Ρούσεφ είναι παντρεμένος αλλά δεν έχει παιδιά) που έχει δείξει πάντως με την συμπεριφορά του ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται στον Ιβάν Ρούσεφ. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής είχε επικαλεστεί ξανά το όνομα του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος στην κατάθεση που είχε δώσει τον περασμένο Ιούνιο στην Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Πόπη Παπανδρέου είχε πει για τον Βούλγαρο μέσο – όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Διαγόρα – ότι: Συγκεκριμένα, συνάντησα στο αεροδρόμιο Αθηνών τον πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή Ιβάν Ρούσεφ και όταν τον ρώτησα “Τι είναι αυτά που ακούγονται; Δεν ντρέπεστε λιγάκι με αυτά που γίνονται; Και αφού είστε όλη τη χρονιά απλήρωτοι γιατί συνεχίζετε να παίζετε στον Διαγόρα;» αυτός μου απάντησε: “έχω σιχαθεί το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει αν ζήσω την οικογένειά μου. Έμπαιναν μέσα και μας έλεγαν: χάστε για να πληρωθείτε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook