Η γιορτή κλείνει τον κύκλο των “πέτρινων χρόνων”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κόσμος του ΟΦΗ προετοιμάζεται πυρετωδώς για το παιχνίδι με την Σπάρτη και η Θύρα 4 προετοιμάζεται για κάτι που θα κλείσει με εμφατικό τρόπο την μαύρη τριετία 2015 – 2018.

Στα μαύρα και άραχνα χρόνια που ο ΟΦΗ γύριζε στα “χωράφια” της Γ’ Εθνικής και της Football League η Θύρα 4 ήταν εκείνη μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας που ήπιε, περισσότερο από κάθε άλλον, το πικρό ποτήρι της παρουσίας της ομάδας. Δεν είναι και σύνηθες φαινόμενο να βλέπουν τον ΟΦΗ να παίζει με την Βάρη, την Επισκοπή, τον Αιγινιακό και άλλα… “μεγαθήρια” των κατηγοριών. Δεν ήταν, είναι και θα είναι, φυσιολογικό!

Η προετοιμασία για την φιέστα της μεθεπόμενης Κυριακής έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για όλα όσα θα γίνουν στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”. Οι οργανωμένοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό όχι γιατί θέλουν να πανηγυρίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή της Football League αλλά γιατί έτσι δίνεται ένα μεγάλο τέλος σε αυτά τα πέτρινα χρόνια.

Και η παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ σε όλες τις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” επιβάλλεται να είναι ανάλογη της φετινής προσπάθειας του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και της παρουσίας του ίδιου αυτά τα τρία χρόνια!