Άλλο ΟΦΗ, άλλο Λαμία…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ της Λαμίας στην ιστοσελίδα “gazzeta.gr”, αντιλαμβανόμαστε πως θα κυμανθεί το φετινό καλοκαίρι και στο χέρι του ΟΦΗ είναι να επιστρέψει στην θέση που του αρμόζει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, στην Λαμία εκφράζουν το παράπονο τους για την συνδρομητική τηλεόραση λέγοντας ότι “προφανώς η NOVA συμφωνεί μόνο με αυτούς που θέλει”.

Όσο και αν φαίνεται παράξενο αυτό στη νεοφώτιστη ομάδα της Λαμίας, είναι κάτι απολύτως λογικό με βάση την εποχή του ανταγωνισμού και την παρουσία ομάδων όπως ο ΟΦΗ που έχουν εντελώς διαφορετική ιστορία και μέγεθος με συλλόγους όπως ο τοπικός της Φθιώτιδας.

Η ποδοσφαιρική πιάτσα λέει πως πλέον από την στιγμή που τελείωσε η εποχή των “παχιών αγελάδων”, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν θα κινηθούν μόνο με βάση το οικονομικό αλλά και το φιλοδοξίες έχουν. Και ομάδες όπως ο ΟΦΗ είναι σε θέση να ξεπεράσουν, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, την τριετία που πέρασε στα χαμηλά πατώματα.

Από την στιγμή που η Νοva βάζει μπροστά το συμφέρον της και ο ΟΦΗ αρχίζει να αποκτά την θέση που του αρμόζει, από τον ίδιο τον σύλλογο εξαρτάται αποκλειστικά να βρεθεί ξανά εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Και δεν μιλάμε ασφαλώς για απλή συμμετοχή ή στόχους παραμονής αλλά να βρεθεί ψηλά. Με σωστούς χειρισμούς και απόλυτα ορθές κινήσεις, ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να είναι εκεί που πρέπει να είναι ώστε να δείξει με πράξεις και έργα (και όχι με λόγια) ότι μπορεί να βρίσκεται στην αφετηρία μιας νέας κατάστασης.