Ο ΟΦΗ είναι πιο έτοιμος από όλους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο εβδομάδες ακριβώς πριν την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς και ο ΟΦΗ δείχνει να είναι πιο μπροστά από κάθε άλλον.

Την μεθεπόμενη Δευτέρα ο ΟΦΗ θα μπει στο γήπεδο για τη νέα χρονιά και όπως είχαμε προαναγγείλει πριν από αρκετό καιρό, δεν υπάρχει διάθεση για βιασύνη. Ότι θα γίνουν προσθήκες, θα γίνουν και θα είναι στον βαθμό που θέλουν στον ΟΦΗ. Πρωτίστως οικονομικά να μην ξεφύγει η κατάσταση αλλά και παράλληλα να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά για τη νέα χρονιά.

Όπως είχαμε γράψει το πρωί, σήμερα ξεκίνησε μια εβδομάδα όπου θα υπάρχουν ανακοινώσεις σε μεταγραφικό επίπεδο όμως το “ζουμί” είναι άλλο. Ότι στον ΟΦΗ, με βάση και την εικόνα των περισσότερων ομάδων, δείχνουν να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Αφενός διατηρήθηκε ο κορμός και αφετέρου αποκτήθηκαν δύο παίκτες και στον δρόμο είναι ακόμα δύο (Δεληγιαννίδης, Κυριακίδης) που θα ενισχύσουν τον ΟΦΗ ακόμα περισσότερο. Ήδη υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας 18 – 19 ποδοσφαιριστές που είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί ο αριθμός τους. Όμως η προεργασία που έγινε τον τελευταίο μήνα, δίνει στην ομάδα ένα αίσθημα υπεροχής έναντι των περισσότερων.