Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Φαμπίνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, υπέγραψε στον Αστέρα Ιτέας.

Η ανακοίνωση, αναλυτικά:

«ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ

Η πιο ηχηρή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Μετά από προσωπική επιθυμία του Προέδρου του Αστέρα Ιτέας, κ. Πέτρου Μαντούβαλου, ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποιοτικότατου, πολύπειρου και εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή Fabinho Machado.

Ο «Φάμπι» όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι φίλοι του, με το πλούσιο βιογραφικό που τον ακολουθεί (έχει αγωνισθεί σε Φιγκεϊρένσε, Αβάϊ, Ιωνικό Α’ εθν. και Β’ εθν., Εθνικό Αστέρα Β’ , Καλλιθέα Β’ , Διαγόρα Ρόδου Β’, Φλουμινένσε Α’ Βραζιλίας, Πιερικό Β’, Αιγινιακό Γ’, ΟΦΗ Γ’, Ερμή Ζωνιανών Γ’, Πανθηραϊκό Γ’, Προοδευτική Γ’) το Ήθος και την Αγωνιστικότητα που τον χαρακτηρίζει θα αποτελέσει ένα βασικό γρανάζι στην μηχανή της ομάδας μας, με τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Μαντούβαλο να δείχνει έμπρακτα και ξανά , πως θέλει τον Αστέρα Ιτέας Κυρίαρχο του παιχνιδιού και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Fabinho δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας και θα αγωνισθώ για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη του και θα δώσω το 100% έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί για να ευχαριστήσουμε έτσι τον κόσμο της ομάδας που τον θέλουμε πάντα δίπλα μας».

Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας καλωσορίζουν τον Fabinho στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ -ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ».