Ο ΠΟΑ εύχεται στον ΟΦΗ καλή επιτυχία

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στην επίσημη παρουσίαση του ΟΦΗ έδωσε το παρών αντιπροσωπεία της ομάδας του Ατσαλένιου.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ: 

“Μετά από πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, Στέλιου Παπαδάκη, ο ΠΟΑ, μέσω του προέδρου του Νίκου Αγγελάκη, του αντιπροέδρου Γιώργου Λέλεκα και του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων, Γιώργου Λυπάκη, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκδήλωση της ΠΑΕ ΟΦΗ OFI 1925 official για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι του συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου και με άλλα μέλη της Ενωσης, για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία άκρως παραγωγική και ουσιαστική κουβέντα.

Η διοίκηση του ΠΟΑ ευχαριστεί την ΕΠΣΗ για την πρωτοβουλία του κ.Παπαδάκη και παράλληλα εύχεται στον ΟΦΗ κάθε επιτυχία τη νέα περίοδο στη Super League, όντας ο μέγας πρεσβευτής του κρητικού ποδοσφαίρου.

(στη φωτογραφία από τα αριστερά προς τα δεξιά: ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ, Στέλιος Παπαδάκης, ο πρόεδρος του ΠΟΑ, Νίκος Αγγελάκης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΠΟΑ, Γιώργος Λυπάκης και ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου)