Θέμα: Οι ρούκι του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο ΟΦΗ να διαθέτει ένα έμπειρο ρόστερ και αμιγώς Ελληνικό όπως δεν είναι και πολλοί οι παίκτες που θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός στην μεγάλη κατηγορία.

Tα 3/4 του ρόστερ του ΟΦΗ έχουν αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ κατά την διάρκεια της καριέρας τους. Άλλοι πολύ, άλλοι λίγο όμως έχουν αγωνιστεί ήδη στην μεγάλη κατηγορία. Όμως, υπάρχουν και παίκτες που για πρώτη φορά στην καριέρα τους θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε επίσημο παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ. Ξεκινάμε από τους τερματοφύλακες όπου ο Γιώργος Στρέζος θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Λίγκα αν και στο παρελθόν είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Δερμιτζάκη όπως και για το νεαρό Γιάννη Παναγιώτου εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Σωτηρίου που έχει μεγάλη εμπειρία με Λάρισα, Πλατανιά, ΠΑΣ Γιάννενα και Λεβαδειακό.

Πηγαίνοντας στην άμυνα, όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Σούπερ Λιγκ έχοντας αποκομίσει ήδη μεγάλη εμπειρία.

Το βάπτισμα του πυρός θα πάρει ο Άγγελος Οικονόμου ενώ ο Ανέστης Νάστος μετράει μόλις μια συμμετοχή στην καριέρα του και αυτή για 38 λεπτά – σε ένα παιχνίδι Κέρκυρας – Άρη.

Ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν οι ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπως οι Νέιρα, Μεγιάδο, Σάσι ενώ ο Βουό αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα της Λαμίας.