Το παραλήρημα του κυρίου Φάκου εναντίον του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αθλητικός εισαγγελέας είχε λοιδορήσει τον αγώνα που έκανε ο κόσμος του ΟΦΗ και η ίδια ομάδα και με δηλώσεις του τον περασμένο Ιούνη είχε φροντίσει να επιτεθεί στον κόσμο του ΟΦΗ επειδή απλά τα έβαλε με την… ΕΠΟ. Δηλαδή, τους εργοδότες του!

«Το μόνο που έκαναν ορισμένοι τουλάχιστον, δεν θέλω να πω ποιοι βουλευτές, ήταν να βρίζουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό τις διάφορες αθλητικές Αρχές, την ΕΠΟ, δεξιά και αριστερά, διότι έχουν βουλευτική ασυλία και δεν τους νοιάζει. Υποβιβάστηκε ο ΟΦΗ στην Κρήτη και συνέβη το ίδιο. Από όλες τις πλευρές και τα κόμματα πήγαν στο πλευρό του και δήλωναν συμπαράσταση μήπως και χάσουν κάποια ψήφο» είχε πει ο Ανδρέας Φάκος που απροκάλυπτα προσπαθούσε να ασκήσει επιρροή στα κέντρα αποφάσεων ώστε η ομάδα να μην δικαιωθεί.

Διαβάστε το παραλήρημα του Ανδρέα Φάκου εις βάρος του ΟΦΗ και των φιλάθλων του

«Ντρέπονται να το πουν αυτό το πράγμα; Γιατί δεν το ομολογούν; Ορισμένοι τοπικοί βουλευτές και πολιτικοί παράγοντες δεν τολμούν να θίξουν όσους φταίνε. Από εκεί και πέρα θυμώνουν όταν τους τα λέμε.

Ο καθένας κάνει τη δουλειά του και η κοινωνία κρίνει τον καθένα. Να περιμένουν λοιπόν να κάνουμε τη δουλειά μας εμείς οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, τα πειθαρχικά όργανα που συγκροτούνται κατά πλειοψηφία από δικαστές, και μετά να κρίνουν.

Οι πολιτικοί ήταν στο πλευρό όλων των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων και εξακολουθούν να είναι. Δεν επιτρέπεται π.χ στο Ηράκλειο της Κρήτης, επειδή υποβιβάστηκε μία ομάδα, συναθροιζόμενοι οπαδοί να πηγαίνουν να κλείνουν το λιμάνι, να μην αφήνουν πλοία να αποπλεύσουν και να απειλούν τον εισαγγελέα που πήγε να τους κατευνάσει λέγοντάς του ειρωνικά “φοράς μαγιό;”. Υποδήλωναν δηλαδή ότι θα τον πετάξουν στη θάλασσα. Και τον πλάκωσαν στο ξύλο στο τέλος»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook