Φιάσκο που επαναλαμβάνεται, δεν είναι φιάσκο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια φορά έμεινε κόσμος έξω από το γήπεδο, για ακόμα μια φορά παρατηρήθηκαν μεγάλα προβλήματα με το σύστημα διαχείρισης των εισιτηρίων και το μόνο που έχει ως αποτέλεσμα είναι η ταλαιπωρία των φιλάθλων του ΟΦΗ.

Η αρχή έγινε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όταν ο συνωστισμός που υπήρξε έξω από το γήπεδο, ήταν τόσο μεγάλος που υποχρεώθηκαν να ανοίξουν τις πόρτες για να προλάβουν να μπουν. Στην συνέχεια βελτιώθηκε η κατάσταση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για να έρθει αυτό με τον Ολυμπιακό όπου η ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου ο κόσμος του ΟΦΗ μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια, κράσαρε για αρκετές ώρες.

Και φτάσαμε στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Πολύς κόσμος έμεινε χθες έξω από το γήπεδο ενώ άλλοι μπήκαν στο 20′ και το 30′. Φιάσκο για το οποίο η ΠΑΕ πρέπει να μεριμνήσει ώστε να μην συμβεί ξανά ποτέ. Ειδικά χθες το απόγευμα, η βλάβη στο σύστημα των εισιτηρίων, για την οποία βλάβη δεν έχει καμία ευθύνη ο ΟΦΗ, είχε ως αποτέλεσμα την απερίγραπτη ταλαιπωρία του κόσμου που βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ”. Εισιτήρια δεν μπορούσαν να εκτυπωθούν ενώ χρειάζονταν ξανά και ξανά τα στοιχεία των ανθρώπων που είχαν ήδη πάρει εισιτήρια από τα προηγούμενα παιχνίδια.