Ο μόνος που έβγαλε ποδοσφαιρικό εγωισμό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θανάσης Ντίνας ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και ήταν ο μοναδικός παίκτης που έβγαλε τσαμπουκά θέλοντας να δείξει ότι είναι εδώ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ αποτέλεσε όαση στο παιχνίδι της Λιβαδειάς. Ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε σαν την μύγα μεσ’ στο γάλα πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ο Ντίνας δεν είχε ξεκινήσει βασικός σε κανένα φετινό παιχνίδι του ΟΦΗ περνώντας ως αλλαγή μέχρι τώρα και με την είσοδο του στην ενδεκάδα, έδειξε αυτό που θέλει κάθε προπονητής. Να του δείχνει με την εικόνα του ότι έκανε λάθος που δεν τον χρησιμοποιούσε περισσότερο.

Ο Θανάσης Ντίνας ήταν και ο μοναδικός παίκτης που έβγαλε τσαγανό και διάθεση για να αποδείξει ότι είναι εδώ πέρα. Ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν τα παράτησε ποτέ του κατά την διάρκεια του αγώνα και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν θέμα διάθεσης ή όχι σε ότι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές όμως η διαφορά της εικόνας του Ντίνα και των υπολοίπων έβγαζε μάτια.